Share
VoorvertoningNieuwsbrief augustus

Nieuwe campagne Museum BroekerVeiling

Het Museum BroekerVeiling gaat niet één maar twee campagnes doen met ons!

De eerste campagne start as woensdag15 augustus. Het museum wil geld ophalen voor LED verlichting in het museum en zonnepanelen voor op het botenhuis. Kijk alvast op GreenFund Holland voor meer informatie!

De tweede campagne heeft als doel het elektrisch maken van twee rondvaartboten. Deze varen nu beiden op een oude dieselmotor, wat voor overlast zorgt in het prachtige natuurgebied.
Met de zonnepanelen varen de boten op termijn op groene stroom! Hoe leuk is dat. Deze campagne is een bijzondere. Het gaat hier niet om crowdfunding maar om donaties. Hiertegenover stelt het museum hele mooie "barter deals" tot aan een geheel verzorgde BBQ voor 50 personen! In de volgende nieuwsbrief leggen we graag uit hoe dit in z'n werk gaat. 

Campagne All-in healthclub Dorssports geslaagd

Fase 1 van de campagne Dorssports is geslaagd! Van het ingelegde geld worden zonnepanelen en LED verlichting aangeschaft. Marcel en Cees Frank zijn blij met het resultaat. "Joehoe, wij vieren een klein groen feestje!", zo is dezelfde dag nog te lezen op Facebook.

In september start fase 2 van dit project ten behoeve van isolatie en warmtepompen. Zo kunnen de werkzaamheden mooi worden verdeeld. Sporters die op vakantie waren gedurende de eerste campagne hebben nu ook de kans om mee te doen. Uiteraard zijn niet alleen sporters maar ben ook jij weer van harte welkom om mee te doen aan dit project!

     
CiRoPack in het zonnetje

Vorig jaar heeft het bedrijf CiRoPack haar dak vol gelegd met zonnepanelen. Het benodigde geld werd opgehaald via GreenFund Holland.
Eigenaar Rob vd Wal geniet deze zomer met volle teugen van de opbrengst. De airco draait op volle toeren "en het kost ons niets, het wordt allemaal geleverd door het dak" vertelt hij enthousiast terwijl hij naar boven wijst.
In bijgevoegde foto's zie je de enorme besparing die zijn zonnepanelen opleveren voor het milieu.

Mooi Rob, hier doen we het voor!

ZZP-er heeft ook recht op subsidies en belastingvoordelen energie

ZZP’ers die hun woning energiezuinig willen maken
kwamen in het verleden niet in aanmerking voor de investeringsaftrek regelingen, die voor ondernemers gelden. De belastingdienst zag dit soort investeringen als een particuliere investering in een privéwoning.


Willem van Schooten van VSC subsidies heeft na uitgebreid overleg met belastingdienst en RVO alsnog dit type aanvragen goedgekeurd gekregen. Dit opent deuren voor elk type ondernemer!
Hierdoor kan de extra fiscale aftrek op de ondernemersaangifte oplopen tot circa 183% van het totale investeringsbedrag.

VSC-Subsidies adviseert ZZP’ers over de fiscale mogelijkheden die voor ondernemers gelden. Ook regelt het bedrijf de aanvragen voor de belastingdienst.
Uiteraard is het mogelijk om met crowdfunding via GreenFund Holland de benodigde investering hiervoor op te halen.


Meer weten? Neem contact op met GreenFund Holland op tel 088 - 311 33 11.


Willem van Schooten VSC Subsidies

Foto: Willem van Schooten van VSC Subsidies

Uitbreiding team

Het team van GreenFund Holland is uitgebreid. We zijn blij dat Eric Brandt zijn jarenlange ondernemerservaring in o.a. de zonnepanelen industrie wil inzetten als lid van de Raad van Advies.
Louise Rijnierse zet de communicatie en marketing verder op poten. Met haar uitgebreide ervaring op dit gebied is zij een mooie aanvulling op het team.
Welkom Eric en Louise!


 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign