Share
VoorvertoningZorgvuldige criteria
Wij kiezen uitsluitend voor bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties die investeren in duurzaamheid, financieel gezond zijn en minimaal 3 jaar bestaan. Hiermee verlagen we het risico voor onze deelnemers aanzienlijk.

Veilig meedoen
GreenFund Holland heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast zorgen we voor een garantievermogen van minimaal 10% en nemen we de installaties in onderpand. Daarmee zijn we in staat om indien nodig, zelf de lening af te lossen aan de deelnemers.

Goede rente
De deelnemers ontvangen met de lopende projecten tot 2,2% rente. Vergelijk dat maar eens met de huidige spaarrentes!

Heb je interesse om deel te nemen? Kijk dan hier of bel rechtstreeks met 088 – 311 33 11.Een jaar geleden heeft de Jan van Rijckenborghschool in Heiloo zonnepanelen geplaatst om haar gehele elektriciteitsverbruik duurzaam op te wekken. Deze zijn gefinancierd met een campagne op ons platform. De opbrengst is nu bekend: 14.500 kW. Hiermee wordt volledig de rente en aflossing betaald en blijft er nog iets over voor een extra schoolactiviteit met de kinderen.

Ben je benieuwd of we dit ook voor jouw school voor elkaar kunnen krijgen?
Bel rechtstreeks met 088 – 311 33 11 of stuur een bericht naar jaco@greenfundholland.nlIn iedere nieuwsbrief zetten we 1 van onze partners in het licht.

Een lage prijs en goede kwaliteit zonnepanelen betekent veel voor onze klanten. En, misschien nog wel belangrijker: goede nazorg en beheer van de installaties.

Recent hebben we met SolarToday het project van CiRoPack gerealiseerd. We waren positief verrast over de snelle levertijd en goede realisatie. Van dit soort samenwerkingen worden we erg blij. We zijn daarom ook continu op zoek naar soortgelijke partners.

Ben je ook een aanbieder van duurzame technologie en benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken, neem dan contact met ons op.
Bel rechtstreeks met 088 – 311 33 11 of stuur een bericht naar ad@greenfundholland.nlEen energieneutrale vakantiewoning, aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat in Egmond-Binnen. Dat is wat Linda wil en daar werken wij graag aan mee! De campagne loopt voorspoedig. Er zijn al zeven gratis weekenden uitgedeeld en nog maar drie beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Kijk op deze campagne voor meer informatie over dit unieke concept.Maarten en Joop van der Steen uit Heiloo kiezen voor lagere kosten en een beter klimaat. De aardgasaansluiting gaat er uit en ze investeren in energiebesparing en -opwekking en het verwarmen middels een elektrische warmtepomp. Het bedrijf is prima in staat om de investeringen zelf te betalen, maar kiest toch voor crowdfunding vanwege de grote zichtbaarheid. Ze willen op deze manier andere ondernemers inspireren om ook werk van verduurzaming te maken.
Voor het team van GreenFund Holland en onze deelnemers een topproject! Hier zijn we trots op.

Kijk bij onze campagnes voor meer informatie.GreenFund Holland BV
Bakkersweg 10
1852 EE Heiloo
Netherlands

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Email Marketing door ActiveCampaign