Share
Texel, Koningsdag, EcoLodge en nieuwe projectenNieuwsbrief april

Nieuws van Vakantiepark Nieuw Leven Texel
We ontvingen een mooi bericht van Martijn Eelman, eigenaar van Vakantiepark Nieuw Leven Texel over de geslaagde werkzaamheden na de succesvolle crowdfundingcampagne via GreenFund Holland.
Direct na het mooie resultaat van 162.000 euro is de bouw van de receptie en de centrale voorzieningen gestart.
"
We vinden het fantastisch dat ook dit gedeelte voorzien wordt van de eigen energievoorziening zodat ook hier geen externe aansluitingen nodig zijn voor het gas– en elektranetwerk", aldus Martijn.
"De familievilla’s zijn een Europese primeur op energiegebied, nl energieneutraal. Inmiddels komen belangstellenden uit heel Europa kijken hoe deze energievoorziening in zijn werk gaat en worden gelijkende systemen inmiddels aangelegd op diverse locaties."
De receptie is deze week in gebruik genomen, het andere deel volgt kort voor de zomer.

GreenFund Holland is er trots op om mee te hebben kunnen werken aan de crowdfunding. Zie www.nieuwleventexel.nl om alvast online een kijkje te nemen.

Koningsdag in het teken van duurzaamheid
Duurzaamheid was het thema van Koningsdag 2019!
Al het promotiemateriaal was duurzaam uitgevoerd: o.a. biologisch afbreekbare pennen, zadelhoesjes van gerecyclede PET flessen, zwaaivlaggetjes met papieren stokjes en banieren van duurzaam polyester. Ook voor de kleding van Koningin Maxima en prinses Amalia was rekening gehouden met het thema door gebruik te maken van gerecyclede en duurzame materialen. Verder werd er een kunstwerk van afvalproducten gepresenteerd en zorgde Amersfoort voor zo min mogelijk en gescheiden afval.
Goed om te zien hoe duurzaamheid ook op deze manier aandacht krijgt!
Mooie tijden voor EcoLodge Egmond
Bijna 2 jaar geleden hebben we met veel plezier de crowdfundingcampagne voor de EcoLodge Egmond verzorgd. In de EcoLodge is het dit voorjaar heerlijke vertoeven met het mooie uitzicht op de bollenvelden.
Linda Smit, de eigenaresse, is door Airbnb terecht uitgeroepen tot superhost. Ook zorgt ze ervoor dat de Lodge verder wordt verbeterd: fijne zonwering, een zeer mooi verzorgde tuin en alles met duurzame materialen. De investeerders die recht hadden op een weekendje weg in de EcoLodge hebben ervan genoten. "Een heerlijk huisje, van alle gemakken voorzien. En wat een toplocatie!" is één van de enthousiaste reacties.
Geïnteresseerd geraakt? Kijk op https://www.airbnb.nl en boek de EcoLodge-Egmond.

Nieuwe projecten GreenFund Holland
Intussen hebben een aantal nieuwe projecten zich gemeld bij GreenFund Holland.
Voordat we deze crowdfundingprojecten kenbaar maken vindt er altijd een uitgebreide toetsing plaats door een externe financieel expert. Deze expert geeft het project een zogenaamde rating, oa aan de hand van alle zekerheden.
GreenFund Holland verzorgt alleen de crowdfunding voor projecten die voldoende zekerheden bieden. Hiermee onderscheidt GreenFund Holland zich van andere crowdfundingplatformen. Daarnaast gaan we uiteraard voor duurzaamheid!

Heb je eerder deelgenomen aan een project dan krijg je als eerste bericht over een nieuw project.
 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign