Share
Grootste klimaatmars ooitNieuwsbrief maart

Grootste klimaatmars Nederland ooit
Afgelopen zondag vond de grootste klimaatmars ooit plaats. Zo'n 40.000 mensen trotseerden de regen en verzamelden zich op de Dam in Amsterdam.
Klimaatwetenschapper Heleen de Coninck zei dat Nederland snel verandert met of zonder ambitieuze klimaatambities. "Nederland zal nooit meer hetzelfde zijn.'' Volgens haar kunnen we nog wel iets doen, maar dringt de tijd. "We hebben nog keus, we kunnen er nog voor zorgen dat de aarde anderhalve graad opwarmt in plaats van twee.''
En dat maakt al een groot verschil voor de hoeveelheid koraal die dreigt te verdwijnen, wat grote gevolgen heeft voor het leven in de zee, aldus De Coninck. Ook maakt het veel uit voor de hoeveelheid planten en dieren en de onomkeerbaarheid van het smelten van het ijs op de polen. "Onze dijken zijn daar niet op berekend'', waarschuwde ze.

Vanuit GreenFund Holland steunen we natuurlijk van harte dit initiatief.
Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat we met ons crowdfunding platform een uniek concept in handen hebben. Met onze kennis en het geld dat we ophalen realiseren we de verduurzaming!
Kijk op www.greenfundholland.nl/projecten voor mooie voorbeelden!

Ondernemers snakken naar meer informatie over verduurzamen
Nieuwsitem van de NOS:
" Veel Nederlandse ondernemers zeggen graag hun steentje bij te dragen aan het verduurzamen van de economie. In de praktijk blijkt het lastig. Vooral kleinere ondernemers hebben behoefte aan meer informatie over het verduurzamen van hun bedrijf. Dat blijkt uit een enquête die de Kamer van Koophandel heeft gehouden."

Als ondernemer heb je het druk met je dagelijkse business en ontbreekt de tijd om goed uit te zoeken hoe het zit met subsidies en welke mogelijkheden er zijn om je pand te verduurzamen.

GreenFund Holland kan de ondernemer hier prima bij helpen!
Ken jij een ondernemer die zijn pand wil verduurzamen maar niet weet waar hij moet beginnen? Laat het ons weten via 06-43870777 of stuur een email naar jaco@greenfundholland.nl.
Samen maken we de wereld groener!

Crowdfunding voor Villapark Nieuw Leven Texel geslaagd!
In januari is de crowdfunding campagne voor Nieuw Leven Texel succesvol afgesloten. Er is ruim 160.000 euro via de crowd opgehaald. Eigenaren Martijn en Hendina reageren enthousiast: "We zijn heel blij met het behaalde resultaat! We kunnen nu verder met onze plannen."
GreenFund Holland is blij te hebben mogen meewerken aan dit concept. Nieuw Leven Texel heeft een primeur op Europees niveau, namelijk het eerste project dat Off-Grid is, dus onafhankelijk van het energie netwerk.
De eerste investeerders hebben al genoten van hun weekend met korting.

Kijk op www.nieuwleventexel.nl voor meer informatie over dit prachtige villapark.

 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign