Share
Nieuw Leven Texel Rente: 4,5% Looptijd: 5 jaar Type: AflossingsvrijSpecial Nieuw Leven Texel

Lopende campagne: Villaverhuur Nieuw Leven Texel
Nieuw Leven is een dynamisch familiebedrijf, al drie generaties lang, waarin ze willen bijdragen in kwaliteit van leven met oog op de natuur. Ze onderscheiden zich in kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Nieuw Leven heeft een primeur op Europees niveau, namelijk het eerste villapark dat onafhankelijk is van het energie netwerk. Op dit moment zijn de groepsvilla's gerealiseerd en worden uitstekend verhuurd.
De campagne voor uitbreiding met receptie en centrale voorzieningen loopt inmiddels enkele weken en we zitten al op ruim 55.000 euro!

Rente: 4,5%
Looptijd: 5 jaar
Type: Aflossingsvrij

De eerste 10 deelnemers van 5.000 euro ontvangen extra een gratis weekend voor een kamer voor 2 personen buiten het hoogseizoen.

Je ontvangt extra bij een deelname vanaf:
500 euro: 25% korting op kamer voor 2 personen
1.000 euro: 50% korting op kamer voor 2 personen of 20% korting op groepsverblijf (12 personen)
5.000 euro: 50% korting op kamer voor 2 personen of 50% korting op groepsverblijf (12 personen)
Deze extra's gelden buiten het hoogseizoen, excl. linnengoed, toeristenbelasting en ontbijt en voor geheel 2019.

Wat vinden bezoekers van Nieuw Leven Texel?
Booking.com:
" Alles was tot in de puntjes verzorgd. De kamers waren voorzien van alles wat je nodig hebt en de badkamer was luxe! Het ontbijt was uitgebreid, ruime keuze en toch heel persoonlijk. Zeker een aanrader!"

"Nieuw Leven voelt als thuiskomen. De luxe van een hotel, met de gezelligheid ,warmte en gastvrijheid van een bed&breakfast. Het "off the grid" concept van het hotel manifesteert zich overal. Zuinige douches, zonnepanelen, een prachtige zwemvijver."

"De locatie was uitstekend, even buiten de kern van Den Burg. Vriendelijke mensen, stilte en rust alom."

Hoe werkt onze credit rating?
Wij kennen een GreenFund Holland credit rating van A t/m E .
Omdat we uitsluitend kiezen voor organisaties die minimaal drie jaar bestaan en een stabiele ontwikkeling laten zien, worden D en E niet aangeboden op onze website.
Afhankelijk van o.a. het eigen vermogen,verhouding eigen / vreemd vermogen en de resultaten over de afgelopen drie jaar wordt de score bepaald. Hier wordt tevens rekening gehouden met de sector waarin de organisatie opereert en andere kwalitatieve factoren.

Nieuw Leven Texel heeft een GFH Creditscore van C Kredietwaardig.

Wat betekent deze score?
Nieuw Leven Texel heeft anderhalf jaar geleden geïnvesteerd in nieuwe en energie neutrale villa's.
Hiermee is niet de gebruikelijke 3 jaar aan cijfers beschikbaar voor een A of een B score.
De huidige bezetting is echter prima.

Martijn, Hendina en vader Paul staan persoonlijk borg en hebben vele jaren ervaring met de verhuur. Tevens is het op Texel niet meer mogelijk om uit te breiden met vakantiewoningen, waarmee Nieuw Leven Texel een waardevolle propositie heeft.
Met deze zekerheden hebben wij het volste vertrouwen in dit project.

Hoe is Nieuw Leven Texel volledig energie neutraal geworden?

Energie en Groenlabel
Qua energievoorziening is de groepsaccommodatie Nieuw Leven volledig zelfstandig. Een uniek project in Europa. Uniek op deze schaal in deze sector. Dat wil zeggen, geen gasaansluiting én geen externe stroomaansluiting! Bovendien realiseren ze een waterbesparing van maar liefst 75%!
Om dit te bereiken is er, naast de installaties die reeds gebruikelijk zijn zoals zonnepanelen en – collectoren, contact gezocht met onderstaande fabrikanten van revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van energie(besparing).
-ÖkoFEN (fabrikant van de eerste palletketel ter wereld die elektriciteit opwekt) om een zo efficiënt mogelijke energievoorziening te bereiken. De uitstoot van deze kachel is bijna nihil. De kachel zorgt voor de verwarming en het warm water voor de gebouwen op het terrein en levert ook nog eens elektriciteit.
-Nilar en Indutecc (fabrikanten van energieopslag en zonnepanelen) om de duurzaam opgewekte energie op te slaan.
-Upfall (Nederlandse fabrikant en een uitvinder van de recirculatiedouche) om het water – en energieverbruik van douchewater te reduceren met 80 – 90%. Deze douche is aanwezig naast een "gewone, conventionele" handdouche.

Gouden Green-Key certificering voor de gebouwen en bedrijfsvoering
Voor de bouw en exploitatie is Nieuw Leven Texel, Green-Key (goud) gecertificeerd. Dé internationale erkenning, met als doel een minimale milieubelasting te genereren en lokale werkgelegenheid te bevorderen. Dit dragen ze graag uit naar de gasten en ze vragen ook hun medewerking door bijvoorbeeld afvalscheiding.
95% van de bouw, installatie en inrichting is uitgevoerd door Texelse bedrijven.


Wat doet Texel op het gebied van duurzaamheid?
Texel kiest voor een slimme mix van projecten, die goed aansluit bij de kwaliteiten van het eiland. Projecten die draagvlak hebben bij de bevolking en gewaardeerd worden door de toeristen op Texel.
Door steeds het geheel goed in beeld te hebben en alle voor- en nadelen die daarmee samen hangen, zijn er heldere en eerlijke keuzes gemaakt.

Onderzoek heeft uitgewezen dat energieneutraliteit
in 2020 is te bereiken.
Met een mix van drie soorten projecten: zowel grote energieprojecten die veel opleveren,
als projecten die vooral waarde hebben in de communicatie en draagvlak én onderzoeks- en
proefprojecten die potentieel interessant zijn.


 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign