Share
Nieuwe campagne: Nieuw Leven Texel Rente: 3,6% Looptijd: 5 jaar Type: AflossingsvrijNieuwsbrief oktober

Nieuwe campagne: Off-Grid villaverhuur Nieuw Leven Texel
Nieuw Leven Texel heeft een primeur op Europees niveau, namelijk het eerste villapark dat Off-Grid is, dus onafhankelijk van het energie netwerk. Op dit moment zijn de villa's gerealiseerd en worden uitstekend verhuurd.
Met deze campagne willen Martijn en Hermina heel graag de receptie en centrale voorzieningen realiseren. Uiteraard ook geheel energie-neutraal.

Rente: 3,6%
Looptijd: 5 jaar
Type: Aflossingsvrij

Je ontvangt extra bij een deelname vanaf:
500 euro: 10% korting op kamer voor 2 personen
1000 euro: 25% korting op kamer voor 2 personen
5000 euro: 50% korting op kamer voor 2 personen of 20% korting op groepsverblijf (12 personen)
10.000 euro: 50% korting op kamer voor 2 personen of 50% korting op groepsverblijf (12 personen)
Deze extra's gelden buiten het hoogseizoen en tot de zomer 2019 en zijn excl. linnengoed, toeristenbelasting en ontbijt.

Klant in beeld: Dorssports
Met de greenfunding voor Dorssports is afgelopen zomer geld opgehaald voor het plaatsen van zonnepanelen en led-verlichting. Enkele weken geleden is de led verlichting geïnstalleerd. Hiermee wordt niet alleen een forse kostenbesparing gerealiseerd, de ruimtes van Dorssports zijn nu beter verlicht en voorzien van strak vormgegeven led panelen.

Donaties voor Museum Broekerveiling
Voor het Museum BroekerVeiling voeren we een hele bijzondere deze keer omdat het om donaties gaat.
Museum Broekerveiling wil dolgraag haar oude diesel rondvaartboten ombouwen naar stille milieuvriendelijke elektrische vaartuigen. Zo profiteren de bezoekers van een stille vaartocht en genieten de inwoners van Langedijk van meer rust, schonere lucht en behoud van het mooie gebied.

Tegenover uw donatie staan bijzondere attenties vanuit het museum zoals:
- € 100 uitnodiging voor de feestelijke doop van de rondvaartboot + 2 personen bezoek museum en koffie met een Broekerbol
- € 500 uitnodiging feestelijke doop + 2 personen bezoek museum en Westfriese koffietafel
- € 2.000 uitnodiging feestelijke doop + 10 personen bezoek museum (incl. rondleiding met gids) en Westfriese koffietafel
- € 5.000 uitnodiging feestelijke doop + 20 personen bezoek museum (incl. rondleiding met gids) en geheel verzorgde BBQ (excl. drank).

De eerste 20 deelnemers vanaf 5.000 euro ontvangen tevens een uniek schilderij van Sietse Wiersma.

Kijk op Campagne Museum Broekerveiling voor meer informatie.


Urgenda wint hoger beroep: staat moet meer doen tegen CO2-uitstoot
De staat doet te weinig tegen klimaatverandering en de kortetermijnplannen zijn onvoldoende om de achterstand in te halen. Daarmee verzaakt de overheid haar zorgplicht voor de Nederlandse burgers, oordeelde het Haagse gerechtshof dinsdag 9 oktober. Het hof beveelt de regering maatregelen te treffen die ervoor zorgen dat eind 2020 de CO2-uitstoot met 25 procent is gedaald.
Wij zijn blij met deze uitspraak, want dit maakt dat de staat meer urgentie voelt ten aanzien van het klimaatbeleid. GreenFund Holland werkt graag mee aan de versnelling hiervan.

Zonnepanelen bij de Maxima energiecentrale in Lelystad.
 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign