Share
VoorvertoningNieuwsbrief september

Zomer 2018
Vele warmterecords zijn deze zomer gebroken, waaronder die van meeste zonne-uren. Records waar we een dubbel gevoel bij hebben. Fijn om heerlijke warme dagen te beleven, maar ook een duidelijk signaal dat het klimaat aan het veranderen is en dat het de hoogste tijd is om ervoor te zorgen dat deze trend niet doorzet.
We zijn er bij GreenFund Holland van overtuigd dat we met ons concept een positieve bijdrage leveren aan ‘t klimaat. Er worden uitsluitend projecten gegreenfund die geld nodig hebben voor duurzame ontwikkelingen.
Kent u een bedrijf, organisatie of school die wil verduurzamen?
Laat het ons weten via telnr 088 - 311 33 11 of e-mail: info@greenfundholland.nl!


bron: nos.nl
Succesvolle crowdfunding campagne Museum Broekerveiling
Binnen een week was de crowdfunding-campagne voor het Museum Broekerveiling vol! En dat middenin in de zomervakantie.
Na de zomer start het museum met de plaatsing van zonnepanelen en Led verlichting. Ron Karels, directeur van het museum, reageert enthousiast. “We zijn heel blij dat ons museum zich nu ook als groen en duurzaam kan neerzetten!”.

Vervolg Museum Broekerveiling
Inmiddels is de tweede campagne voor het museum van start gegaan. Een hele bijzondere deze keer omdat het om donaties gaat.
Museum Broekerveiling wil dolgraag haar oude diesel rondvaartboten ombouwen naar stille milieuvriendelijke elektrische vaartuigen. Zo profiteren de bezoekers van een stille vaartocht en genieten de inwoners van Langedijk van meer rust, schonere lucht en behoud van het mooie gebied.

Tegenover uw donatie staan bijzondere attenties vanuit het museum zoals:
- € 100 uitnodiging voor de feestelijke doop van de rondvaartboot + 2 personen bezoek museum en koffie met een Broekerbol
- € 500 uitnodiging feestelijke doop + 2 personen bezoek museum en Westfriese koffietafel
- € 2.000 uitnodiging feestelijke doop + 10 personen bezoek museum (incl. rondleiding met gids) en Westfriese koffietafel
- € 5.000 uitnodiging feestelijke doop + 20 personen bezoek museum (incl. rondleiding met gids) en geheel verzorgde BBQ (excl. drank).

De eerste 20 deelnemers vanaf 5.000 euro ontvangen tevens een uniek schilderij van Sietse Wiersma.

Kijk op Campagne Museum Broekerveiling voor meer informatie.


Geslaagde borrel bij Van Der Steen Autobedrijf
Van der Steen Autobedrijf Heiloo en GreenFund Holland gaven een exclusief feestje voor de deelnemers aan de diverse campagnes!
Één jaar na de succesvolle crowdfundingcampagne, hebben we met elkaar de resultaten gedeeld.
Het autobedrijf is volledig van het aardgas af door middel van warmtepompen. Met zonnepanelen wordt alle benodigde elektriciteit opgewekt. Energieneutraal, maar ook budgetneutraal dankzij de crowd!

 
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign