Share

Nieuwsbrief maart
Wat hebben wij met de United Nations sustainable development goals? Dit en andere zaken leest u in onze nieuwsbrief.
Geslaagde opening van de EcoLodge Egmond-Binnen
Vrijdag 9 maart opende Linda Smit op feestelijke wijze de EcoLodge in Egmond-Binnen. Acht maanden na de succesvolle crowdfunding campagne zagen deelnemers en andere betrokkenen het prachtige resultaat. Een energie neutrale vakantie woning, inclusief palletkachel en oplaadpunt voor de elektrische auto.
Ontwerper en medewerkers van het bouwbedrijf waren aanwezig om uitleg te geven over de realisatie en de duurzame installaties. Over enkele weken betrekken de eerste deelnemers de EcoLodge voor hun gratis weekendje weg. Trots op dit mooie resultaat!

De 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de United Nations
De Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen, bestaan uit 17 doelen die de wereld tot ‘een betere plek moeten maken in 2030’, schrijven de Verenigde Naties in hun voorstel voor een nieuwe mondiale agenda. De doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.
GreenFund Holland draagt hier ook aan bij. Niet alleen met projecten op het gebied van duurzame energie, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsparticipatie en gezondheid van mensen. Zo openen we binnenkort een campagne voor een GGZ zorginstelling die op vernieuwende wijze mensen helpt in hun duurzaam herstel.
SDG
EIA, MIA, KIA, VAMIL, ISDE, SDE+ Snapt u het nog?
Door energie te besparen en duurzaam op te wekken houdt u jaarlijks veel geld over.
De overheid stimuleert met diverse belastingvoordelen uw investeringen in energiebesparing en duurzame energieopwekking.
Als u deze regelingen ten volle benut verdient u nog eens extra aan duurzame energie.
Wij helpen u en uw boekhouder graag om door de bomen het bos weer te zien.
Belastingvoordelen
Bankvrij lenen, advies op maat en een goed verhaal
Wilt u ook verduurzamen, daar nog geld aan overhouden ook? Bent u nieuwsgierig naar de impact van crowdfunding op de naamsbekendheid van uw bedrijf? Voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek neemt u contact op met Jaco of Ad op 088 - 311 33 11

Jaco en Ad

Email Marketing door ActiveCampaign