Share
Voorvertoning

Nieuwsbrief oktoberBouw EcoLodge vordert gestaag

De bouw van de energieneutrale vakantiewoning van Lindasmit.com is direct na de succesvolle crowdfunding campagne van start gegaan. Naar verwachting zullen de eerste vakantiegangers in december al deze woning gebruiken. De zekerheid richting de deelnemers is geborgd middels hypotheekrecht op de grond en de woning.

Ook kosten besparen en een effectieve media campagne?
Bel rechtstreeks met 088 – 311 33 11 of stuur een bericht naar jaco@greenfundholland.nl.

Wij zoeken uitbreiding van ons verkoopteam!

Meer en meer bedrijven en organisaties weten ons te vinden. Daarom willen we graag in contact komen met mensen met een duurzaam hart en commerciële ervaring. Ben jij die persoon die begaan is met onze planeet en mee kan denken met onze klant?

Bel dan rechtstreeks met 088 – 311 33 11 of stuur een bericht naar jaco@greenfundholland.nl.

Eén van onze partners in het licht

Goede service en nazorg betekent veel voor onze klanten.
Naast een gedegen installatie en een redelijke prijs zijn dit de belangrijkste voorwaarden. Recent hebben we samen met het bedrijf Luitjes uit Schagen de door crowdfunding bij elkaar gespaarde installaties geplaatst bij de Adriaan Roland Holst basisschool in Bergen.

Met name de communicatie met de school en de korte levertijden waren erg prettig in deze samenwerking. De basisschool heeft de ambitie om energie-neutraal te worden en heeft nu het eerste deel gerealiseerd middels LED-verlichting, infraroodverwarming en zonnepanelen.

Aanbieder van duurzame technologie en benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken? Neem dan contact met ons op.


Investeren in duurzaamheid en geld overhouden
Wie wil dat niet?
Wij berekenen vooraf met onze technische partners wat een investering u kost én aan besparing oplevert. De rente en aflossing van uw lening wordt zo berekend dat u jaarlijks geld overhoudt. Aan het einde van de looptijd (bijvoorbeeld 5 jaar) is de volledige jaarlijkse besparing 100% winst voor u.
Eén van onze klanten bespaart jaarlijks 13.000 euro met een eenmalige investering van 57.000 euro. Dat is snel terugverdiend!

Uw verhaal, door ons verteld
Uw persoonlijk motivatie en passie staan centraal in onze crowdfunding campagnes. Tijdens deze campagnes bereiken wij gemiddeld 50.000 mensen in uw doelgroep.
Wij bieden diverse hulpmiddelen en ondersteuning tijdens de campagne. Tevens voeren wij zelf social-media campagnes gericht op uw doelgroep.

Goede rente
GreenFund Holland biedt een concurrerende rente op uw lening.

Veilig meedoen
GreenFund Holland heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast hebben we altijd een garantievermogen van minimaal 10% en nemen we de installaties in onderpand. Daarmee bieden we een hoge mate van zekerheid aan de deelnemers.

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Kijk dan hier of bel met 088 – 311 33 11.
GreenFund Holland
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar
Netherlands

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Email Marketing door ActiveCampaign